Lieksa, Vuonislahti 13.7.2024


Siposten sukuseura kokoontui Lieksan Vuonislahdessa Herranniemen Kestikievarissa sukukokouksen /tapaamisen merkeissä 13.7.2024. Sää oli suosioillinen meille. Aurinko paistoi. Perinteinen lippujen nosto voitiin suorittaa kastumatta. Ensin nostettiin Suomen lippu salkoon ja sen jälkeen sukuseuran oma sukuviiri. Tilaisuuteen kutsuttu Lieksan seurakunnan pastori piti hartaustilaisuuden, jonka yhteydessä hiljennyimme pois nukkuneiden kunniaksi hiljajaiseen hetkeen. Herranniemen henkilökunta oli valmistellut meille tervetuliaiskahvit, jossa oli evästä jokaisen makuun.
Varsinainen kokous aloitettiin yhteislaululla "Kotimaani ompi Suomi". Säestäjinä Martti Nevalainen ja Mika Tarkkonen. harmonikalla. "Hallitus neuvottelut" oli taas hiukan vaikeat. Edellinen hallitus päätyi jatkamaan myös seuraavat kaksi vuotta. Puheenjohtajana jatkaa Reijo Siponen, sihteerinä Kyösti Siponen lisäksi hallituksen varsinaiset jäsenet Arja Siponen, Erkki Siponen Sari Karvinen ja Leena Miettinen. Varajäsenet Martti Nevalainen Eeva Siponen, Kirsti Karvinen ja Tuija Kuusisto.
Kunniamitalit ansiokkaasta sukuseuran hyväksi tehdystä työstä jaettiin Kari Miromäelle ja Reima Siposelle.
Vuonislahden ja Kestikievari Herranniemen historiasta "jutustelivat" omalla persoonallisella tyylillään Kievarin pehtoori Tapio Nevalainen ja Vuonislahden "oma poika" kirjailija Heikki Turunen.
"Hanuri musiikin virtuoosit" Mika Tarkkonen ja Martti Nevalainen musisoivat ja Martti lauloi tuttuja ja hiukan tuntemattomia "sulosointuja".
Päätettii, että S